Fan van de Nylabone

Nylabone

Er zijn zoveel producten te koop voor Franse bulldogs! En er komen steeds meer producten bij. Het is dan best handig om te weten hoe andere frenchiebaasjes het product beoordelen, toch? Deze keer in de schijnwerpers: de Nylabone.

Een aantal weken geleden deden wij een oproep aan alle frenchiebaasjes om hun ervaringen met de Nylabone te delen. De reacties stroomden binnen… De conclusie: de frenchies en hun baasjes zijn fan!

Een Franse bulldog kauwt graag op alles wat los en vast zit. Nylabone biedt diverse kauwmaterialen aan. Sinds 1955 maakt Nylabone duurzame kauwproducten en kluiven voor honden. Nylaboneproducten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon van Amerikaanse makelij.  Volgens Nylabone zijn de producten eenvoudig te reinigen, stinken ze niet en geven ze niet af aan de vacht of aan de bekleding.

Ervaringen
De ervaringen van de frenchiebaasjes zijn zeer positief. De Nylabone gaat volgens de baasjes enorm lang mee. Bij dagelijks gebruik zijn de kauwmaterialen niet snel kapot te krijgen. Veel baasjes durven daarom de Nylabone met een gerust hart bij hun frenchie achter te laten als zij het huis verlaten.

Frenchie Bentley begraaft de Nylabone graag in de tuin, om het later weer op te kunnen graven. De Nylabone komt dan vaak vies terug, maar volgens zijn baasje is het materiaal makkelijk en snel schoon te maken.

Sommige frenchies zijn zo groot fan dat ze geen ander bot meer willen. Lekker kluiven! Wie wil dat nu niet? Toch er zijn ook frenchies die de Nylabone totaal niet interessant of bijzonder genoeg vinden. Frenchies zijn nu eenmaal kieskeurig!

Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan de reacties die frenchiebaasjes achterlieten…

Nylabone - Oscar
Nylabone - Fientje

Reacties
“Frenchie Bentley bijt en trekt álles kapot! De Nylabone is het enige wat hier in huis overleeft. Hij is er ook nog zó gek op dat hij er constant mee op sleeptouw is. Hij “begraaft” hem overal.”

“Zara vindt haar Nylabone geweldig. Daarnaast is deze makkelijk schoon te maken en voldoet hij aan haar kauwbehoefte zonder dat ze ergens in kan stikken.”

“Er liggen inmiddels 7 exemplaren in huis, allemaal behoorlijk afgekloven. Maar ik moet niet proberen om hem een ander model aan te smeren, dan kijkt hij er niet naar om. Hoezo kieskeurig?”

“Oscar doet er enorm lang mee. Ik denk dat ik nu voor het eerst in 2 jaar een nieuwe heb gekocht.”

Meer reacties kun je lezen op onze Facebookpagina.

Cijfer: 8

Bedankt voor het delen van jullie ervaringen!