Eenzaam? Leen een frenchie!

Franse bulldog in het gras

Droom jij van een frenchie in je leven, maar heb je niet voldoende tijd of ruimte? Leen dan een frenchie van iemand anders met deze app! Ideaal voor hondloze liefhebbers die op zoek zijn naar gezelschap.

Aandacht

Een hond heeft veel aandacht, verzorging en ruimte nodig. Natuurlijk wil je dit als hondenliefhebber met alle liefde geven, maar misschien heb je met een veeleisende baan geen tijd voor het dagelijks meerdere malen uitlaten. Of misschien is je partner wel allergisch. In dat geval biedt de app Bark’N’Borrow uitkomst! Zo kun jij je voor een middagje bekommeren om een Franse bulldog.

Gesponsord

Tinder

De app verbindt hondeigenaren en -liefhebbers en wordt ook wel de Tinder voor het lenen van een hond genoemd. Je vindt de perfecte match door te selecteren op ras, persoonlijkheid, grootte en locatie van de hond. Zo kun je een ontmoeting plannen en een hond lenen voor een speeldate of een wandeling door het park.

Adopteren

De app is niet alleen bedoeld voor mensen die een frenchie willen lenen, het is ook mogelijk om asielhonden te adopteren. Zo hopen de eigenaren van de app dat meer honden een fijn onderkomen vinden. Wij vinden het een goed initiatief!

Helaas is de app nog niet in Nederland beschikbaar, maar er zijn verschillende andere platformen die hondenbaasjes koppelen aan liefhebbers.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord