“Een vrolijke verschijning”

Vrolijke verschijning - Pablo

Frenchie Pablo is een vrolijke verschijning en is dol op spelen met  vogels. Iedere dag met Pablo is weer een verrassing…

Stel jullie eens voor…
Wij zijn Sem en Whitney en samen met frenchie Pablo wonen wij in Maastricht. In oktober 2017 werd Sem verrast met een verjaardagscadeau waar hij al tijden van droomde; frenchie Pablo. Vanaf het eerste moment zijn wij onafscheidelijk. Pablo is een grappige, maar vooral vrolijke verschijning.

Gesponsord

Wat is de reden dat je gekozen hebt voor dit ras?
Frenchies zijn klein, krachtig, maar vooral lekker eigenwijs, net zoals hun baasjes. Franse bulldogs zijn zeer liefdevolle honden, waar je veel mee kan knuffelen. Pablo komt altijd bij ons liggen in de meest onmogelijke posities. Hilarisch! 😊

Waar slaapt Pablo?
Pablo is het liefst overal waar zijn baasjes zijn, maar zijn lievelingsslaapplek is toch zijn eigen kamertje.

Gaat Pablo met jullie mee op vakantie?
Ja, zeker! Pablo gaat als het mogelijk is overal mee naar toe.

Heeft Pablo wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Nee, dat heeft onze lieverd niet nodig. Hij luistert goed naar ons. Wij wandelen veel met Pablo en hij speelt graag met zijn frenchie friends.

Whitney en Pablo
Frenchie Pablo

Wat is het gekste dat Pablo ooit heeft gedaan?
Iedere dag met Pablo is een verrassing! Pablo is dol op spelen en achter de vogels aanrennen. Maar het gekste wat hij ooit heeft gedaan is door het kattenluik proberen te kruipen. Hij moet gedacht hebben: “Mijn chihuahua vriendjes Bender en Binkie kunnen ook door het kattenluik, dus ik pas daar vast ook doorheen.”

Wat is het gewicht van Pablo?
Pablo weegt 12,5 kg.

Zijn jullie actief op social media?
Ja, zeker! Pablo heeft zijn eigen Instagramaccount @Frenchiepablo _

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord