“Een Hollandse nieuwe? Die lusten Raff en Boo wel.”

Header Boo en Raff

Claudia (35) heeft het frenchie-virus te pakken! Na haar eerste frenchie Bram volgde de frenchies Boo (6) en Raff (9 maanden). Boo en Raff zijn vrienden voor het leven en houden allebei van een Hollandse nieuwe…

Stel jullie eens voor…
Ik ben Claudia en een echte frenchiemama. Het frenchievirus is 11 jaar geleden begonnen met onze eerste reu Bram. Helaas is hij op 9,5-jarige leeftijd overleden. Toen Bram 5 jaar oud was kregen wij onze Boo (spreek je uit als Bo). Boo is het liefste teefje van de hele wereld en ons zorgenkindje. Op 2 jarige leeftijd kwamen we erachter dat Boo spondylose heeft en een aangeboren nekafwijking. Gelukkig gaat ze op speciaal voer en een voedingssupplement als de brandweer!

Toen Bram overleed wilden we na een paar maanden toch weer kijken voor een nieuw vriendje voor Boo. Mijn man had een enorme voorkeur voor een blauw/grijze frenchie. Ondanks dat het geen erkende kleur is en hierover de meningen nogal verdeeld zijn is onze Raff kerngezond! Hij is een echte Franse bull. Een ware clown, ondeugend, knap en een ontzettende knuffelkont. Boo en Raff zijn vrienden voor het leven en zo ongelofelijk trouw. Ik hou ontzettend veel van ze!

Frenchie Boo

Frenchie Boo

Wat is het gekste wat jouw frenchies ooit hebben gedaan?
Ik kan me niet hele gekke dingen bedenken… Zulke gekke frenchies heb ik dus nog niet! Haha.

Ga jij samen met je frenchies wel eens naar een event?
Ja, zeker! Vorig jaar zijn wij voor het eerst naar Viva la Frenchie geweest. Een fantastisch evenement en een echte aanrader voor zowel hond als baasje! Dit jaar zijn we zeker weer van de partij en gaat ook onze Raff ook met ons mee.

Claudia en Raff

Hebben Boo en Raff een favoriet soort voer?
Misschien niet het meest voor de hand liggende, maar mijn frenchies doen een moord voor een Hollandse nieuwe.

Wat doen jullie graag samen?
Wij wandelen, spelen en knuffelen maar wat graag met elkaar. Boo en Raff vinden het heerlijk!

Hebben Boo en Raff een favoriet speeltje?
Voor Raff is dat een bal… Waar een bal is daar is Raff te vinden. Boo is groot fan van een speeltouw.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.