Digi-dog

In Tel Aviv wonen de meeste honden per inwoner ter wereld. Er leven 25.000 honden in de stad, wat neerkomt op 1 hond per 17 inwonen. In de stad is dan ook van alles goed geregeld voor honden en hun baasjes. Mooie parken, zeer professionele uitlaatservices, hond-vriendelijke restaurants. Het is een waar hondenparadijs! En nu wordt de hondencommunity gedigitaliseerd.

Hondenparadijs
In Tel Aviv is alles voor honden goed geregeld. Er zijn 70 parken voor honden. Er is een opvang waar dakloze honden 24 uur per dag verzorgd. Meldingen over hondenmishandeling wordt alert op gereageerd en in de zomer is er zelfs een festival voor honden! En als je dacht dat het niet beter kan: de gemeente organiseert zelfs filmavonden voor honden.

Digi-Dog
Zeer recent werd in Tel Aviv Digi-Dog geïntroduceerd. Een service die alle honden en hun baasjes uit moet rusten met de digitale middelen die zij nodig hebben om te kunnen leven in een Smart City. Het nieuwe programma is gebaseerd is op het Digi-Tel systeem. Iedere inwoner van de stad heeft recht op een gratis Digi-Tel kaart waarmee inwoners kortingen krijgen en real-time informatie ontvangen over dingen die in de buurt plaatsvinden.

Adressen en alerts
Digi-Dog werkt op dezelfde manier als Digi-Tel en geeft hondenbaasjes toegang tot relevante live updates en speciale aanbiedingen. Zo krijgen baasjes bijvoorbeeld reminders dat hun hond weer gevaccineerd moet worden en hebben zij toegang tot alle adressen van dierenartsen, uitlaatservices, hondenparken en trainingscursussen. De informatie wordt gegeven door middel van tekstberichten en een online nieuwsbrief.

Wij kunnen niet wachten totdat er in Nederland ook zulke super hondvriendelijke plaatsen komen! Onze honden zullen woefffiiee dankbaar zijn!