Waar vind ik een hondenoppas?

Als je een weekendje weg gaat, bijv. op citytrip, dan ga je al snel op zoek naar iemand die op jouw frenchie zou willen passen en hem/haar wil verzorgen. Maar net als jij je plannen hebt gemaakt blijkt iedereen het te druk te hebben om jouw frenchie in huis te nemen. Wat nu? Geen stress! Wij vonden de “hondenoppas”.

Hondenoppas.nl is een platform waarmee je als hondeneigenaar in contact kan komen met een liefdevolle en betrouwbare hondenoppasser bij jouw in de buurt. Je vindt oppassers die jouw frenchie tijdelijk in hun eigen huis willen opvangen, maar er is ook een professionele hondenuitlaatservice of hondenopvang te vinden. De belangrijkste voorwaarde van Hondenoppas.nl is dat de hond in een huiselijke omgeving logeert.

Voordelen:
• je frenchie verblijft op een veilig oppasadres in een huiselijke sfeer
• je hebt contact met hondenliefhebbers in de buurt
• oppasmogelijkheid voor honden met specifieke wensen
• oppasmogelijkheid voor honden met gedragsproblemen

Dagopvang
Heb je een afspraak waar je echt naar toe moet en zoek je een tijdelijke oppas voor je frenchie dan kun je bij Hondenoppas.nl terecht voor opvang voor een dag/dagdeel. Prijzen voor een dag/dagdeel oppassen liggen tussen de €5,- en €35,-.

Hondenopvang
Heb je voor langere tijd opvang nodig voor jouw frenchie? Dan vind je er een hondenoppas bij jou in de buurt die op jouw frenchie zou willen passen. Prijzen voor het dag & nacht oppassen liggen tussen de € 15,- en € 50,-.

Hondenuitlaatservice
Veel hondeneigenaren hebben een drukke baan waardoor ze soms hun hondje niet kunnen uitlaten. Voor deze mensen heeft Hondenoppas.nl ook een oplossing: een hondenuitlaatservice. De hondenuitlaatservice laat je hond uit in het park, bos of de heide. Meteen een leuk uitje voor jouw frenchie! Prijzen voor de hondenuitlaatservice liggen tussen de € 5,- en € 20,-.

Ben jij nieuwsgierig geworden of zoek je een hondenoppasser? Kijk dan op Hondenoppas.nl.