Crowdfundactie voor Hondencafé Kwispel

Crowdfundactie Hondencafé

De binnenstad van Groningen telt al twee kattencafés, maar binnenkort komt daar hoogstwaarschijnlijk een hondencafé bij! Initiatiefnemer Marijke Haaksema is een crowdfundactie gestart om een hondencafé in Groningen te realiseren.

“Ik vind dat elke hondenliefhebber recht heeft op hondenliefde. Helaas kun je niet zomaar een hond in huis nemen, want er komt heel wat bij kijken.” vertelt Marijke op haar pagina. Zo ontstond het idee voor het Hondencafé Kwispel.

In het café moet het dierenwelzijn voorop blijven staan. “Het is essentieel dat de honden voldoende rust krijgen en een vertrouwd plekje hebben om zich terug te trekken wanneer ze daar behoefte aan hebben.” Hondencafé Kwispel wordt daarom een café en hondenopvang in één. “Het is een kleinschalige dagopvang voor honden uit de buurt en tegelijkertijd een gezellige woonkamer voor bezoekers.”

Verdienmodel
Hondeneigenaren kunnen hun hond aanmelden voor opvang, waarna tegen een gepaste vergoeding opvang en zorg wordt geboden die de hond verdient. Bezoekers van het hondencafé betalen een vast bedrag per half uur en kunnen hierbij onbeperkt koffie, thee en water drinken.

Crowdfundactie
Voor de realisatie van het Hondencafé Kwispel heeft Marijke een bedrag van €25.000 nodig. Met dit bedrag kan een kwalitatief hoogstaande opvang voor honden worden opgezet op een geschikte locatie nabij een park of losloopgebied. Daarnaast is het geld nodig voor de inrichting van het café.

Draag jij het Hondencafé Kwispel in Groningen een warm hart toe? Help Marijke dan bij haar crowdfundactie! Als tegenprestatie krijg je alvast één uur in het hondencafé, krijg je voorrang bij het reserveren, maak kans bij een winactie of koop één van de andere belevenissen.