“Coco is een echte diva!”

Met de komst van puppy Coco (12 weken) is volgens Luna (44) haar familie compleet.

img_1818Stel jullie eens voor…
Ik ben Luna en mijn franse bulldog heet Coco. Ik ben zelf half Libanees en half Colombiaans en heb een lieve partner en twee mooie en gezonde kinderen van 22 en 19 jaar. Wij wonen samen in Groningen aan het water. Coco heeft twee grote broers. Een mopshondje, Milo van 4 jaar, en een Amerikaanse zilvere Labrador, Argo van 3 jaar. Ik hou van honden, maar het meest van mopsen, labradors en Franse bulldogs. Nu dat Coco er is, is mijn familie compleet.

Wat doen jullie graag samen?
Wij gaan graag naar de stad voor een kop koffie. Dan neem ik haar in de roze wandelwagen mee. Meestal valt ze dan snel in slaap.

Welk moment met je frenchie staat je het meeste bij?
De eerste keer dat ik haar foto zag. Het was echt “liefde op het eerste gezicht!”

Wat is haar slechtste eigenschap?
Coco is echt een diva! Brokjes wil ze alleen maar met een lepel of uit mijn hand eten. Ik probeer dan streng te zijn met haar door dit niet te doen, maar dan eet ze het gewoon niet. Ze kan soms uren wachten totdat ik haar ga voeren. Maar dit gedrag vertoont ze alleen met brokjes. Andere dingen eet ze zonder enig probleem.

img_1830Heeft je frenchie een favoriet speeltje?
Coco vindt alles waar haar grote broers mee spelen haar favoriete speeltje.

Wat is jouw gouden tip voor andere frenchiebaasjes?
De enige tip die ik heb is voor andere frenchiebaasjes is: heb geduld!

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media?
Ja zeker, wij maken veel foto’s die wij delen op Facebook en Instagram. Ons Instagram-account is @luna1917

Wil je ook meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.