Hondenhuis met climate control. Dat is pas handig!

aridusden

Is jouw frenchie een koukleum in de winter? Of heeft jouw frenchie last van de hitte in de zomer? Dan is er nu een slimme oplossing: de Aridus Den. Een fijn hondenhuis dat er niet alleen mooi uitziet in je woonkamer, maar ook nog eens volledig climate-controlled is. Bovendien gebruikt hij weinig energie. Wat willen je frenchie en jij nog meer?

De Aridus Den werkt met sensoren die de temperatuur zowel de temperatuur van de omgeving met als die binnen in het apparaat. In tegenstelling tot een normale ventilator kan het apparaat binnenin kouder worden dan de temperatuur in de omgeving is. Dat is handig in warme zomerdagen! Het apparaat gebruikt geen koelmiddel, is stil en is ook nog eens erg energiezuinig. Helemaal handig is dat de sensors uiteindelijk het gedrag van de hond leren. Op die manier kan het hondenhuis nog sneller reageren en nog zuiniger worden als je hond hem meer gebruikt. Je kunt hem uitbreiden met magnetische konijnen- of kattenoren. Het kussen is wasbaar. Het huisje is 50 cm hoog, maar er wordt al gewerkt aan een grotere versie.

Het slimme hondenhuis werd bedacht door Adrian Song. Hij bekeek zijn kat en hond via een webcam als hij aan het werk was en kwam tot de conclusie dat als hij er niet was, ze niet spelen, maar alleen maar liggen. Hij maakte zich zorgen dat ze het niet warm genoeg hadden, dus hield hij de temperatuur van het huis steeds lekker warm. Niet de meest efficiënte manier, dacht hij en daarom bedacht hij de Aridus Den. Daarmee bespaart hij inmiddels een hoop energie!

De Aridus Den is nog niet in de winkel te koop, maar de bedenkers van het product voeren nu een crowdfuncing campage op Indiegogo. Met speciale early birds kortingen! Dus check it out!