Check onze top 5 webwinkels voor honden

Sinterklaas is weer voorbij, dus tijd om cadeautje te gaan zoeken voor onder de boom. Voor je kids, je ouders, je lief, maar natuurlijk mag de hond niet vergeten worden. Wij maakten onze top 5 van de leukste webwinkels.

Koko von Knebel

Toen wij voor het eerst in de winkel van Koko von Knebel waren in de 9 Straatjes in Amsterdam, waren we al snel verkocht. Ze hebben niet alleen de allerleukste honden-snoepjes en biscuits in de vorm van een voetballen, lollies of sterretjes, maar verkopen ook het allerleukste speelgoed in de vorm van taartjes of knorrende varkens. De webwinkel is er alleen in het Duits of Engels, maar bezorgt ook in Nederland.

Exclusive Dog Fashion

In deze webwinkel vind je de leukste halsbanden, manden, tuigjes en kleding. Wij vallen vooral voor de halsbanden met strass en pareltjes. Te leuk! Wil je iets stoerders? Dat vind je in deze shop ook!

Max&Luna

Zoek je een origineel item voor je hond? Dan ben je bij Max&Luna aan het goede adres!  Wat dacht je bijvoorbeeld van een opbouwbare hondenbak of een design hondenmand waar je hond in zijn eigen huisje kruipt? Dat wordt een heel groot pakket onder de kerstboom!

Habitatshop

Van swarovski tot leer! Ze hebben het allemaal bij Habitatshop. Kijk ook eens bij de voerbakken. Daar zitten hele leuke examplaren tussen!

Dog&Catwalk

Vooral veel leuke halsbanden en hondenkleding vind je in de shop van Dog &  Catwalk. Wij zijn vooral fan van het merk Puppy Angel. Check it out!

Ken jij nog meer leuke webwinkels voor honden? Deel ze met ons op Facebook!