Budget hondenproducten bij Action

Luxe hondenproducten zijn vaak zo leuk, maar aan het begin van het jaar houden wij liever nog even de hand op de knip. Waar vind je de leukste budget producten voor je frenchie? Natuurlijk, de Action! Wij delen 6 budget hondenproducten van de Action…

Een hondenmand, speeltouw, snacks en zelfs training pads voor puppy’s. Bij de Action vind je veel budget producten speciaal voor je hond.

Hondenmand

Een hond verdient een comfortabele plek in huis. Een plek waar hij zich helemaal kan terugtrekken. Deze zachte pluchen hondenmand.
Prijs: € 6,89

budget hondenmand
Voerbak

Snacks. Honden kunnen er geen genoeg van krijgen, maar je hond moet ook de juiste hoeveelheid voeding en water per dag krijgen. Een dubbele voerbak maakt het makkelijk om je hond in één keer water en voer te geven. De kunststof houder is ook nog eens superhandig als je hond er een zooitje van maakt tijdens het eten.
Prijs: € 2,87

budget voerbak
Poepzakjes

Elke hondenbaasje heeft ze wel in huis, poepzakjes! Maar waarom zou je € 3,- betalen bij de dierenspeciaalzaak als je ze voor een budgetprijs bij de Action kunt halen!?
Prijs: € 0,99 voor 30 stuks

Budget poepzakjes
Hondenspeeltjes

Knuffels, een touw of kauwbot honden- je hondt vermaakt zich er urenlang mee .
Prijs: vanaf € 2,-

Budget speeltje 1
Budget speeltje 2
Training pads voor puppy’s

Een puppy heeft nog weinig controle over zijn blaas. Om je puppy te helpen bij het zindelijk worden kunnen deze lekvrije training pads uitkomst bieden. Lees ook onze handige tips in het artikel “Help! Mijn Franse bulldog is nog steeds niet zindelijk”.
Prijs: € 1,19

Budget Trainingpads
Snacks

Hondensnacks zijn bij een dierenspeciaalzaak vaak best prijzig. Ook hiervoor heeft de Action lekkere budget varianten! Heeft jouw hond een allergieën? Lees de verpakking van het product goed na, voordat je het aan je hond geeft.
Prijs: vanaf € 0,50

Budget snacks
Budget snacks 2