Brokjes addicts gezocht!

Zie jij soms ook door de brokken de voerbak niet meer? Wij zoeken 10 Franse bulldogs die gek zijn op brokken en die voor ons de Zalm / Rijst brokken van Puro willen testen.

Puro Zalm/Rijst is een geperste brok die hypoallergeen is. Dit betekent dat de brokken zijn samengesteld uit maar één dierlijke eiwitbron, namelijk zalm. Met slechts één eiwitbron is er een lagere kans op allergische (eiwit)reacties. Verder bevat het product veel rijst, wat rijk is aan B vitaminen en zorgt voor een vaste ontlasting.

Klinkt ons als muziek in de oren! Maar dat is niet alles… Puro staat garant voor hoog-kwalitatieve diervoeding. Zij produceren hondenvoer volgens de strenge normen die gesteld zijn aan voedselveiligheid. Bovendien vindt er voor de productie een strenge selectie van grondstoffen plaats, zodat alle brokken gegarandeerd uit de beste kwaliteitsproducten bestaan.

Wat houdt de test in? Je bulldog krijgt van ons een zak voer toegestuurd die hij helemaal op mag eten! Tijdens de test vinden wij het natuurlijk leuk als je ons via berichtjes op Instagram, Twitter of Facebook op de hoogte houdt van jullie testperiode. Na de testperiode ontvang je van ons een vragenlijst die je in moet vullen. De uitslag vind je daarna natuurlijk terug op onze website.

Wil jij mee testen?
Klik dan hieronder onder de post op “comment” en schrijf waarom jouw frenchie wil testen.

Ben je nu al nieuwsgierig naar het voer van Puro? Dan vind je hier het hele assortiment. Binnen Nederland wordt het voer zelfs gratis thuisbezorgd!

Op de hoogte blijven van andere tests? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de homepage of volg ons op Facebook!