Beste bewaking voor je schoenen: frenchie Essie

Essie - schoenen bewaking

Frenchie Essie (6) is de beste keuze die Nathalie en Jeffrey hebben gemaakt. Ze zijn vanaf dag één de beste maatjes. Nog een voordeel: Essie is de beste bewaking voor je schoenen. Niemand kan aan je schoenen komen als Essie in de buurt is. 

Stel jullie eens voor..
Wij zijn Jeffrey & Nathalie, baasjes van onze lieve bull Essie. Essie is bij ons komen wonen toen ze drie jaar oud was, omdat haar vorige baasjes genoodzaakt waren om haar weg te doen. Wij hebben Essie via Marktplaats en zijn nog steeds ongelofelijk blij met die keuze. Er zijn zoveel hondjes die een nieuw baasje nodig hebben en wij vonden het fijn om één van die hondjes een liefdevol thuis te geven. Doordat wij beiden werken scheelde het ons ook het volledig opvoeden van een pup. Vanaf dag één zijn wij de beste maatjes!

Wat is de reden dat jullie gekozen hebben voor een frenchie?
Die kop!! Die fantastische blik… Elke keer word ik weer verliefd! Daarnaast zijn ze klein en kunnen ze makkelijk overal mee naartoe.

Gaat Essie met jou mee op vakantie?
Ja, Essie is vorig jaar met ons mee geweest. Toen gingen wij drie weken kamperen. Essie is toen een keer uit de tent ontsnapt achter ons aan naar het toiletgebouw, maar verder was het een groot succes. Daarnaast nemen wij Essie ook het liefst mee als we een weekend in hotel boeken. We kiezen dan wel altijd een locatie aan zee.

Wat doen jullie graag samen?
Wij gaan graag tijdens onze wandeling langs de dierenwinkel om een botje te kopen of bij de visboer een haring.

Schoenenbewaking essie

Welk moment met Essie staat je het meeste bij?
Wanneer we opstaan of thuis komen. Essie is altijd een vrolijk hondje dat gek is op aandacht en dat ook echt opeist. Wanneer we niet reageren, zoekt ze continu contact met haar kop of pootje. Stoppen met aaien is dan is dan ook geen optie. Haha!

Wat is haar slechtste eigenschap?
Essie heeft als eigenschap dat ze haar mand altijd goed beschermt. Zodra ze de kans krijgt, verzamelt ze al onze schoenen en legt die naast zich neer. Daarna blijft ze er goed over waken. Het voordeel is dat ik nooit hoef te zoeken naar mijn schoenen. Als  andere hondenvriendjes op bezoek komen mogen ze beslist niet aan de schoenen komen.

Essie en Pablo

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan jouw interview naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl