“Bella gaat graag naar de puppytraining”

bella puppytraining

Bella is sinds kort in het liefdevolle gezin van Alex en Froukje (28) opgenomen. Een vrolijke frenchie die graag naar de puppytraining gaat. Ondanks dat is Bella wel een slechte eter.

Stel jullie eens voor..
Frenchie Bella is sinds 7 april bij ons, Alex en Froukje, in het mooie Lisse komen wonen. Bella komt uit een warm nestje en heeft drie mooie zusjes. Genoemd The Villian Diva’s van Salted Caramel Bulls.

Bella is ons eerste hondje, maar wij zijn altijd al verliefd op het ras geweest. Bella is vanaf kleins af aan al een grappig, pittig dametje. De eerste keer dat wij Bella zagen waren we meteen verliefd. De dikste en de grootste uit het nest, maar met lieve hondenoogjes. Toen wij haar voor de tweede keer zagen gaf ze een blaf en keek ons aan. Toen wisten wij het zeker: zij hoort bij ons.

Nu vier weken later kunnen we haar niet meer weg denken. Ze gaat overal mee naar toe en houdt van alle aandacht die ze krijgt. Lotje, onze kat, heeft het soms wel zwaar met haar. Bella wil altijd heel graag spelen en Lotje vindt dit vaak een minder goed plan.

Wat is het gekste wat Bella ooit heeft gedaan?
Bella zag zichzelf ooit in spiegelbeeld in onze lamp. Ze deed meteen heel stoer en maakte zich groot. Voeg er een grappig puppy blafje aan toe en toen… Schrok ze van zichzelf.

Heeft Bella een favoriet soort voer?
Bella is, helaas, een slechte eter. Wij proberen steeds verschillend voer, maar we zijn nog zoekende. Een Kong met een beetje leverworst erin, daar doet ze alles voor. Maar die krijgt ze natuurlijk niet elke dag.

Bella-Froukje

Heeft Bella wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Ja, zeker. Wij doen een puppytraining. Bella vindt het geweldig. Ze vindt alle hondjes erg leuk en doet goed haar best. Alles voor snoepjes hé!

Wat doen jullie graag samen?
Graven op het strand is een hobby van Bella. Wandelen en luieren op de bank mogen ook niet ontbreken. Heerlijk rustig aan is het beste leven, toch!?

Heeft Bella een favoriet speeltje?
Ja, de flamingo die ze van de fokker heeft gekregen.

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media? Zo ja, welk account?
Ja, zeker. Op Instagram vindt je haar onder @BellaDeBull.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.