Aftellen naar Vive la Frenchie!

vive la frenchie

Het aftellen is begonnen! Ook dit jaar vindt in Baarn weer Vive la Frenchie! plaats. Het leukste en grootste event van Nederland voor Franse bulldogs, Engelse bulldogs, Boston terriërs en mopshonden. Vorig jaar waren er meer dan 700 Franse bulldogs en hun baasjes. Een dag vol fun, info en heel veel leuke stands! En natuurlijk een leuke manier om heel veel andere frenchiebaasjes en hun frenchies te ontmoeten! Zet 7 mei dus met hoofdletters in je agenda!

Programma
Het programma belooft een hele leuke dag! Er zijn talloze stands waar je de leukste spulletjes voor je bulldog kunt shoppen. Je kunt clinics bezoeken van een dierenarts en een gedragsdeskundige. Er is een doggyrace, denktank en je bulldog kan zelfs de beginselen van het speuren leren tijdens het event! Wil je een professionele foto aan de muur? Dan kun je terecht bij de fotograaf. Of houd je meer van een beetje humor? Dan laat je je frenchie vereeuwigen in de grappige tekeningen van de karikatuurtekenaar. Voor het hele programma, houd de website van Vive la Frenchie, goed in de gaten, want die wordt iedere week aangevuld met nieuwe programmaonderdelen.

Kaarten
Koop je kaarten tijdig, want ze zijn in no time uitverkocht! Kaarten kosten € 8,50 per persoon. Je hond mag gratis mee, parkeren is ook gratis en kinderen tot 10 jaar zijn ook gratis. Wil je niet alleen op 7 mei naar Vive la Frenchie!, maar wil je ook naar Dogtastic!, het evenement voor álle hondenrassen op 6 mei? Koop dan een combi-ticket.

Bloggen of vloggen?
Ga je naar Vive la Frenchie! en vind je het leuk om een (video)verslag te maken dat we publiceren op onze website? Neem dan contact op met Femke via fransebulldog@hondenbaasjes.nl

vive la frenchie - poster