7 zomerse activiteiten voor jou en je frenchie!

hond

Als het erg warm is, zijn we allemaal geneigd alles wat rustiger aan te doen en niet te veel te ondernemen. Helemaal prima natuurlijk, maar ook in de zomer kun je leuke dingen blijven doen met je frenchie. Laat je inspireren door deze 7 zomerse activiteiten!

1. Ga naar het strand
In de zomer is het heerlijk om naar het strand te gaan met je hond. Een sprintje over het strand is voor je frenchie de ideale workout. Natuurlijk zijn honden niet overal welkom in het hoogseizoen, dus check voor vertrek de toegangsregels.

2. Lekker graven
Honden vinden het heerlijk om te graven en spelen op het strand. Laat je hond lekker losgaan. Houd wel een oogje in het zeil, want soms heeft dat graven een andere reden en is je furry friend iets op het spoor!

3. Dip de poten in het water
Je frenchie zal het heerlijk vinden om af te koelen in het water. Laat een klein zwembadje vollopen in de tuin en laat hem lekker zijn pootjes erin dippen.

4. Zet je sproeier aan
Geen badje bij de hand? Zet dan de sproeier aan! Hier kan je hond lekker doorheen rennen en springen. Ook dit zal hij geweldig vinden.

5. Hondvriendelijk ijsje
We schreven al eerder over heerlijke ijs-recepten voor je hond. Geen zin om zelf ijs te maken? Je kunt ook terecht bij deze ijssalon!

6. Blijf in de schaduw
Hoewel mensen graag de zon opzoeken en aan hun ‘tan’ willen werken, is de zon niet jouw frenchies grootste vriend. In ieder geval niet op warme dagen. Blijf daarom lekker in de schaduw.

7. Ga ’s avonds naar buiten
Is het overdag heel heet? Wacht dan met lange wandelingen tot het ’s avonds wat is afgekoeld en de zon niet meer zo fel schijnt.