De 5 leukste kerstcadeaus voor je frenchie

Vorige week hadden we al de top 5 leukste webshops, deze week de top 5 leukste kerstcadeaus voor je frenchie! Wij hadden de cadeautjes al uitgezocht, maar nu we deze cadeaus gevonden hebben, kunnen we het niet weerstaan om onze frenchies nog meer te verwennen.

GoPro Fetch

goprofetchWil je de wereld zien vanuit het oogpunt van je hond? Dat kan nu met de GoPro Fetch, een harnas waarmee je je GoPro kunt bevestigen aan je hond. Je kunt de GoPro bevestigen aan de borst of op de rug, zodat je vanuit 2 perspectieven kunt filmen. Het materiaal is waterbestendig en je kunt het harnas ook wassen. Heb je er één gekocht? Dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar de filmpjes! Je koopt de GoPro Fetch o.a. bij Bol.com en kost € 49,49.

Chique halsband

seescoutsleepWij zijn gek op de mooie halsbanden van See Scout Sleep. Het liefst zouden we er een hebben voor iedere dag van de week! Je koopt ze via de website (ze leveren wereldwijd), maar inmiddels zijn ze ook in een geselecteerd aantal winkels in Nederland te koop. Check hier de store locator. Prijzen variëren tussen €35 en € 115.

Steigerhouten hondenmand

lobbertNiet alleen je frenchie wil er lekker bij liggen, maar jij wilt natuurlijk ook iets moois in je interieur! Met een steigerhouten hondenmand sla je twee vliegen in één klap. Wij kochten er één bij Lobbert Steigerhout en oooo wat staat die mooi!! Je bepaalt zelf kleur en afmeting. Prijzen variëren van €50 tot €200, afhankelijk van formaat, materiaal en kleur.

Fleece hondendeken

fleecehondendekenSamen onder een dekentje op de bank. Daar hoort natuurlijk een mooie fleece deken bij. Dit mooie exemplaar koop je bij Max&Luna voor € 19,95 (als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief krijg je 10% korting).

Hondenpuzzel
hondenspelJe hond verveelt zich nooit meer met deze hondenpuzzel. De iQuties Bone Slots Hondenpuzzel is een leuke, speelse manier voor je hond om aan zijn snacks te komen. Met 10 verstopplaatsen voor de snacks en 6 schuivende onderdelen wordt je hond niet alleen verwend, maar ook uitgedaagd. Je koopt hem bij bol.com voor € 16,99.